BilplejeGruppen - 2880 Bagsværd - Ditec® DanmarkSpring til hovedindholdet
Bagsværd

BilplejeGruppen

Laurentsvej 35, 2880 Bagsværd
Åbningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag - Søndag Lukket

Dette center tilbyder

Om center

Vi er nu autoriseret Ditec forhandler, og fremover bruger vi bilplejeprodukterne fra Ditec.
Ditec bilplejeprodukter har været på markedet i over 50 år og er gennemtestet og anbefalet af FDM, motorredaktionen på Jyllands-Posten og den svenske udgave af Teknologisk Institut.

Ditec bilplejeprodukter rangerer blandt de absolut bedste. Således er Ditec lakforsegling tokomponent og derfor hårdere og meget holdbar. Desuden er Ditec landsdækkende med 35 butikker rundt om i Danmark. Det betyder, at en kunde, som flytter fra området hen til en anden landsdel, kan fortsætte lakbehandlingen i den nærmeste lokale Ditec forhandler. Desuden fortsætter vores garantiordninger uændret og det samme gælder vores priser.

Medarbejderne hos Bilplejegruppen har været på et omfattende kursus hos Ditec Danmark for at lære Ditec´s bilplejeprodukter at kende til bunds. En sådan grundighed er i det hele taget kendetegnede for bilplejegruppen. Vi er grundige i alt, hvad vi fortager os, og overholder omhyggeligt tørretiderne for de forskellige bilplejeprodukter. Det er altafgørende for at opnå et perfekt resultat. Eksempelvis kommer vi over en bil minimun seks gange, når vi laver en Ditec Original lakforsegling.

Med en lakforsegling eller lakkonservering bevarer bilen sin værdi længere. Den hinde, der lægges uden på lakken, gør, at der ikke slides på lakken, og at den ikke falmer, fordi forseglingen beskytter mod solens ultraviolette stråler. Lader man sin bil lakforsegle fra ny, bliver den ved med at fremstå som ny. den daglige slitage fra vejr og vind, sol, vejsalt m.m. når ganske enkelt ikke ind til lakken pga. hinden fra bilplejeprodukterne.