De2bilpleje ApS - 8240 Risskov - Ditec® DanmarkSpring til hovedindholdet
Risskov

De2bilpleje ApS

Vejlbjergvej 10, 8240 Risskov
De2bilpleje ApS
Åbningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag - Søndag Lukket

Dette center tilbyder

Om center

De2bilpleje ApS har eksisteret siden 1. april 2007. Vi udfører kosmetisk bilpleje/klargøring af biler for en lang række bilforhandlere og privatpersoner fra vore lokaler på Vejlbjergvej 10 i Risskov.

De 2xSøren har arbejdet med kosmetisk pilpleje/klargøring af biler siden 2002 og har gennem årene oparbejdet en viden og ekspertise i lakrens, lakforsegling, Ditec behandling samt rengøring og vedligeholdelse af alt interiør i bilerne.

Hvis du regelmæssig vedligeholder din bil ud- og indvendig, vil prisen på din bil, mindst være det mere værd du gennem tiden har brugt på vedligeholdelsen. Dette svare helt til en udfyldt servicebog på den mekaniske vedligeholdelse. Det er ikke blot det mekaniske som slides ved daglig brug, dette gælder Ikke mindst bilens lak, som påvirkes af solens UV-stråler, så den langsomt nedbrydes hvis ikke den vedligeholdes. Bilens interiør slides også ved daglig brug af bilen. Sæder, plastdele og ikke mindst bundmåtter samt tæpper.

Vi, udstyrer gerne din bil med en servicebog så du kan dokumentere den løbende pleje den har gennemgået, når du engang skal sælge den.

Vi anvender kun de bedste materialer og kan derfor yde fuld tilfredshedsgaranti, på alle former for kosmetisk vedligeholdelse.