Beskyt lakken mod vintervejret - Ditec® DanmarkSpring til hovedindholdet
Offentliggjort: 13.11.2023
Bilpleje

Beskyt lakken mod vintervejret

Dorthe Nelleberg Ditec® Danmark

Den danske vinter er en hård tid mod bilen. Sne, slud, frostgrader og ikke mindst salt kan få bilen til at se trist ud. Men bare fordi vejret er trist, er det ikke ens betydende med din bil behøver at være det.

Lakken på din bil er ikke bare æstetik, men spiller rent faktisk en vigtig rolle i at beskytte metallet nedenunder, mod rust og korrosion. For at få bilen til at være rustfri og se godt ud, selv når vinteren gør sit bedste for at gøre det svært for os, så er der nogle effektive metoder til at passe på bilens lak i vintermånederne.

Simple tricks til god bil pleje

Nogle simple tips til at passe på bilens lak er hyppig vask og voks. Sørg for at bilen bliver grundigt og regelmæssigt rengjort, især om vinteren. Giv dørkarme og lister ekstra opmærksomhed, så du får fjernet sjap og salt der hurtigt kan samle sig. Det anbefales at du vasker din bil mindst en gang om måneden. Når bilen er rengjort med sæbe og vand, tør den godt af med en mikrofiberklud for at sikre at der ikke er vand der kan trænge ind i bilen og skabe rust. Samtidig med vasken, kan du give bilen et lag voks for at holde bilen renere i længere tid ved at sørge for at snavs og andre fremmedlegemer ikke sætter sig fast i lakken.

Nem vedligeholdelse

For nemmere vedligehold, invester i keramisk coating. Med den får du helårs beskyttelse af bilen i flere år og vand, sne og slud glider nemt af den hydrofobiske overflade. Lakbeskyttelsen beskytter også mod flyverust fra bremseskriver og salt på vejen, som gør at lakken holder længere.

Læs mere om vores lakbehandlinger her: https://ditec.dk/tjenester/lakbehandling/

Finder du det svært at finde hoved og hale i alle Ditecs behandlinger og hvilke der passer bedst til dig, står vores dygtige Ditec centre klar til at hjælpe dig godt på vej. Her har du også mulighed for at få mere info om hvilke behandlinger der passer bedst til dig og din bil.

Se alle vores centre her: https://ditec.dk/centre/