Lakering - Ditec® DanmarkSpring til hovedindholdet

Lakering

Det sker at der opstår skader på bilens lak som ikke kan poleres væk. Her vil den beskadigede del kræve en omlakering. Vi forsøger så vidt muligt at minimere omlakeringen for at bibeholde så meget af bilens original lak som muligt, så længe det er muligt.

Pris efter anmodning

Om behandling

Det sker, at skader opstår på bilens lak, som ikke kan poleres væk. Den beskadigede del skal da omlakeres. Vi forsøger at minimere omlakeringen for at bibeholde så meget af bilens originallak, så længe det er muligt.

Lakken på din bil kan blive ridset og beskadiget af alt fra buske, uforsigtige vaskemetoder og anden aggressiv kontakt, til træfald, fugleklatter, insekter og andre forurenende stoffer, som har negativ indflydelse på bilens finish. Med brugerdefinerede metoder og solid viden kan vi behandle lakoverfladen for at genoprette og øge både lakkens tilstand og glans. Behandlingen er primært tilegnet brugte biler, men ofte kan fabriksnye biler også have brug for en eller anden form for behandling af lakken som f.eks. Lakbeskyttelse.

Hvis du kun har fået en mindre bule på bilen, kan den som regel rettes ud og poleres, uden omlakering! Læs mere hér.