Brugte biler - Ditec® DanmarkSpring til hovedindholdet
Anbefalinger

Brugte biler

Selvom din bil ikke er helt ny, er der stadig mange ting du kan gøre for at få følelsen af ny bil tilbage. Når det kommer til brugte biler er der mange faktorer der spiller ind i forhold til hvilken behandling vi vil anbefale.

  • Hvor gammel er din bil?
  • Hvilken stand er den i?
  • Hvor mange penge vil du ofre på genopretningen?

En brugt bil som har kørt i trafikken i noget tid, har normalt behov for en mere grundig rengøring af bilens lak. Hvis der er ridser fra bilvask, grene, rester af fugleklatter, insekter m.m. kræves en lakkorrektion før den glansfremkaldende polering og endelig påføringen af lakbeskyttelsen.  Vi kalder denne process “udvidet lakkorrektion” og der kan forekomme ekstra tillæg ved meget ridsede/skadede biler.

Standen af din brugte bil er afgørende for arbejdets omfang, og hvilken behandling vi vil anbefale dig. Desuden kan størrelsen på din bil, samt farven på lakken også have betydning for prisen. Det er derfor en god ide at køre forbi dit nærmeste Ditec center til en eftersyn, inden du beslutter dig for hvilke behandlinger din bil skal have.

Uanset hvilken af vores fire lakbeskyttelses-behandlinger din bil får, giver det bilen et nyt liv, og bilen bliver derefter mere modstandsdygtig over for omgivelserne og lettere at vedligeholde.

Find dit nærmeste ditec center her