Håndvask - Ditec® DanmarkSpring til hovedindholdet
Håndvask

Håndvask

Regelmæssig bilvask og rengøring gør ikke kun bilen stilfuld, men forhindrer også at den ikke ældes før tid. Lad vores professionelle folk vaske og rengøre din bil, med en vedligeholdelses-behandling der betaler sig over tid.

Pris efter anmodning

Om behandling

Der findes ikke noget bedre end en ren bil. Når bilen er nyvasket føles den næsten helt som ny, og bilen skinner altid på en helt særlig måde i solen, når den lige er blevet rengjort.

De fleste biler er hver dag udsat for materialer, som potentielt kan være skadelige for bilen – såsom salt, grus, jord, bremsestøv og fugleklatter. Hvis du regelmæssigt vasker og renser din bil og fjerner dette, før det når at påvirke bilens lak, hjælper det et langt stykke med at forlænge bilens ydre.

En løbende vedligeholdelse og vask af bilen gør, at den bliver behageligere at køre i og sørger for, at bilen ikke ældes før tid. Vi vasker bilen udvendig med håndkraft, hvor vi i modsætning til en maskinvask, kommer omkring alle steder og kanter på både lakken og fælgene samt hjulkasser.