Ny biler - Ditec® DanmarkSpring til hovedindholdet
Anbefalinger

Ny biler

Ny bil

Giv din bil det allerbedste udgangspunkt

Behøver man at behandle en helt ny bil? Svaret er JA! Hvem elsker ikke følelsen af at sætte sig ind i en helt ny bil? Det helt optimale udgangspunkt for at bevare nybils-følelsen i lang tid er ved at beskytte den både udvendig og indvendig.

En bils lak er aldrig i bedre stand, end når den er helt ny. Lakken er fremstillet på fabrikken under hermetiske forhold med robotter som skaber en næsten perfekt lakoverflade. Inden aflevering rengøres bilen hurtigt og en tynd sprayvoks påføres. Efter et par vaske er lakoverfladen helt åben og begynder langsomt at nedbrydes af sollys, UV-stråling, regn, vejsalt og andre forurenende stoffer som bilen udsættes for.

Vores anbefaling og holdning er, at det bedste udgangspunkt for en lakbeskyttelsesbehandling, er når den bliver foretaget når bilen er så ny som muligt. Så har vi alle de bedste betingelser for at give lakken en beskyttelse der gør bilen nem at vedligeholde og samtidig bibeholde dens nybils-glans i lang tid.

Vi får ofte spørgsmålet om, hvor tæt på leveringen af den nye bil man kan lægge en lakbeskyttelse? Har lakken behov for at efterhærde? Svaret er nej! Efter lakkeringen sendes hele karosseriet ind i en varmeovn for at fremskynde hærdningen. Oveni kan du lægge et på uger til, inden bilen endeligt når bilforhandleren og levering. Du kan derfor roligt være sikker på at lakken er hærdet når du modtager bilen.

Behøver man at polere en ny bil? Ja, selv en ny bil har brug for polering. I forberedelserne til påføringen af lakbeskyttelsen, omfatter alle vores lakbeskyttelsesbehandlinger en dyb rengøring og glanshøjnende polering af bilens lak. I denne process fjernes også mindre ridser, der kan have fundet sted under transport og levering.

Vi anbefaler nedenstående behandlinger til helt nye biler