Bilpleje tjenester hos Ditec - Ditec® DanmarkSpring til hovedindholdet
Sidst opdateret 13.12.2022
Bilpleje

Bilpleje tjenester hos Ditec

Hos Ditec er vi Danmarks største bilplejekæde, der dækker hele Danmark.

Vi tilbyder en lang række bilpleje tjenester, som du med fordel kan drage nytte af. Med bilpleje kan du beskytte din bil, så den fremstår og føles ny i længere tid. På den måde kan du få nytte og glæde af den i mange år fremover.

Dorthe Nelleberg Ditec® Danmark

Bilpleje hos Ditec

Vores bilpleje består af Ditecs standardydelser, som alle centre tilbyder samt andre bilpleje tjenester, hvor udbuddet kan variere mellem vores forskellige centre. Vi tilbyder også bilplejeprodukter, så du kan anvende på din bil og holde den pæn og ny i lang tid. Hos vores Ditec centre tilbyder vi følgende bilpleje behandlinger:

Med vores bilpleje behandler kan du forlænge din bils levetid og samtidig lette den daglige vedligeholdelse, som gør din hverdag nemmere – uden, at din bil værdi forringes. Vi sørger for en høj kvalitet og rigtig godt håndværk, så din bil kan holde sin værdi i længere tid, og du samtidig kan få endnu mere glæde af den. Læs mere omkring vores behandlinger ved at klikke ind på de enkelte behandlinger ovenfor. 

Få garanti på dine bilpleje behandlinger hos Ditec

Når du vælger Ditec til at tage godt hånd om din bil, sørger vi også for at give dig og din bil den bedst mulige behandling. Vælger du vores lakforsegling behandling, får du 9 års garanti med oveni. På den måde er du sikret, at din bil altid holdes pæn og ser ny ud i lang tid fremover. Vi anvender kun de bedste materialer og gode løsninger, så din bil ikke mister sin værdi eller sit smukke udseende.

Vi sørger altid for at have vores håndværk og kvaliteten i orden, så du og din får en rigtig god behandling. Vi er nemlig først tilfredse, når du er tilfreds. Sammen finder vi den bedste løsning, når din bil trænger til ekstra forkælelse, eller hvis uheldet er ude, og du skal have repareret din bil eller dele af den.

Beskyt din bil med bil pleje hos Ditec

Ditecs filosofi er, at selv når bilen er ny, skal den beskyttes på de mest sårbare dele, for at holde den i pæn stand så længe som muligt. Vi tilbyder derefter en løbende vedligeholdelse for at bevare bilens stand gennem årene. Hvis det er nødvendigt, kan vi også bidrage til at genoprette hele eller en del af bilen og tilbyde reparationer, hvis bilen er blevet skadet.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med de fleste opgaver – store som små. Det er nemlig vigtigt for os, at du får den bedst mulige behandling, når du besøger et Ditec center. Her kommer dine behov og din bil nemlig først, så du altid føler dig tryg ved behandlingen. Giv os et kald allerede i dag, hvis du søger hjælp til din bil. 

Find et Ditec center nær dig til bilpleje 

Hos Ditec dækker vi hele Danmark, så du nemt kan finde et Ditec center nær dig. Uanset, hvilket Ditec center, du besøger, sørger vi for den samme høje kvalitet og service – det er nemlig vores nøgleord. Uden god service og høj kvalitet er vi ingenting. Derfor har vi sikret, at du får den samme gode behandling hos alle vores Ditec centre i Danmark. Find et center nær dig, så du kan booke en tid til bilpleje eller reparationer. 

Vælg det rigtige bilplejecenter nær dig

Nedenfor på denne side kan du se de tjenester, vi tilbyder til din bil. Når du har fundet ud af, hvilken behandling, du har behov, skal du vælge denne behandlingen nedenfor. Derefter kan du se, hvilke ydelser det faktiske center tilbyder. På den måde kan du nemt finde et Ditec center nær dig, som kan tage godt hånd om din bil. Når du har fundet et Ditec center, kan du nemt og hurtigt booke en tid til din behandling.

Vælg Ditec til bil pleje og book tid i dag

Hos Ditec har vi mange års erfaring med pleje og vedligeholdelse af din bil. Derfor kan du trygt vælge os til at hjælpe dig med din bil. Vi sætter altid en dyd i rigtig godt håndværk, så din bil kommer til at fremstå og føles som ny igen. Med service og kvalitet i højsædet er vi den rette partner til bilpleje og reparationer af din bil. 

Find et Ditec center nær dig allerede i dag, så du nemt og hurtigt kan få booket en tid. Hos Ditec står altid klar til at hjælpe dig med din bil. Vi glæder os til at høre fra dig. Du er altid velkommen til at besøge vores centre, hvis du har spørgsmål eller lignende til os.