Hvorfor lakbeskyttelse? - Ditec® DanmarkSpring til hovedindholdet
Offentliggjort: 13.12.2022
Bilpleje

Hvorfor lakbeskyttelse?

Dorthe Nelleberg Ditec® Danmark

Lakken på en bil består af et lag med grundering, lak og klarlak. Hovedformålet med lakken, udover at gøre bilen mere attraktiv, er at beskytte metallet. Bilen er hele tiden udsat for vejr og vind. UV-stråler, surt regn, udstødningsgasser, salt og grus nedbryder lakken. Dette kan med tiden føre til problemer, som at bilen bliver sværere at rengøre, ridser, oxidation og i værste fald rust. Ved at beskytte den mest udsatte del af bilen kan du bremse forfaldet og opleve en bil, der holder sig bedre over tid.

Vores fire forskellige beskyttelser

Ditec Ceramic Ultra

Vores bedste lakbeskyttelse nogensinde er en tokomponent keramisk beskyttelse med overlegen holdbarhed. Base-coatingen beskytter mod mekaniske faktorer og kemikalier. Top-coatingen forhindrer at vand og snavs fastgøres og gør den regelmæssige bilvask nemmere. 9 års garanti*.

Ditec Original

Vores originale lakbeskyttelse er en af de mest solgte på markedet. Det er en polymerbaseret to-komponent beskyttelse, der giver lakken en naturlig blank overflade. Det gør bilen nemmere at vaske, men har ikke de samme vand- og snavsafvisende egenskaber som vores Ceramic Ultra-beskyttelse. 6 års garanti*.

Ditec Ceramic Plus

En lidt billigere udgave af vores bedste lakbeskyttelse. Ditec Ceramic Plus giver en stærkere beskyttelse med højere hårdhed end Ditec Ceramic Light og har derfor en længere levetid. Top-coatingen forhindrer at vand og snavs fastgøres og gør den regelmæssige bilvask nemmere. 6 års garanti*.

Ditec Ceramic Light

Ditec Ceramic Light er en keramisk en-komponent lakbeskyttelse, der skaber en holdbar vandafvisende overflade. Det giver ikke samme stærke og langsigtede beskyttelse som Ceramic Ultra, men er meget bedre end al voks, der findes på markedet. Dette er en kosteffektiv beskyttelse med gode egenskaber. 3 års garanti*.

* Forudsat at man følger garantiprogrammet.