Ditec® Fælgbehandling - Ditec® DanmarkSpring til hovedindholdet
Ditec® Fælgbehandling

Ditec® Fælgbehandling

Beskyttelse af dine fælge. Barske forhold, varme jernpartikler fra bremser, salt, asfalt og snavs fra vejen som sætter sig fast på en ubehandlet overflade. Men Ditec gør det nemt for dig.
Coating af 4 alufælge indvendig og udvendig behandling med Rimprotektion

Pris efter anmodning

Om behandling

Din bils fælge udsættes for hårde forhold såsom varme jernpartikler fra bremser, salt, tjære, skidt fra vejen og andre forurenende stoffer som kan sætte sig fast på en ubehandlet overflade. Derfor er det ofte nødvendigt med aggressive rengøringsprodukter og metoder for at rengøre og vedligeholde fælgene. Efter vores fælgbehandling bliver vedligeholdelsen meget lettere, slitage reduceres og dine fælge forbliver pæne over tid.

Behandlingen giver fælgen en smuds- og vandafvisende overflade med god holdbarhed. Efter behandlingen er det ikke længere nødvendigt at anvende stærke fælgmidler. Det er nok med milde rengørings midler i kombination med højtryksvask. Udover at gøre rengøringen lettere, er det også godt for miljøet.

 1. Lettere rengøring
  Den største fordel ved behandlingen er, at fælge bliver meget lettere at vaske. De bliver ikke så beskidte som ubehandlede fælge og bliver lettere at rengøre, fordi snavset ikke brænder fast på samme måde.
 2. Mindre kemikalier
  Ved regelmæssig vask er det ikke længere nødvendigt at bruge stærke kemikalier. Det bør være tilstrækkeligt at bruge en højtryksrenser og et mildt rengøringsmiddel til at frembringe de skinnende skinnende fælge. Dette er godt for både dig og miljøet.
 3. Beskyttelsesoverflade
  Den behandling vi lægger på bilens fælge, hærder og fungerer som et beskyttende lag, der reducerer slid på fælgene.
Vedligeholdelse: Vask fælgende med et PH-neutralt fælgmiddel. Undgå produkter med høje PH-værdier >13. Vask med svamp og en mild shampoo, skyld derefter grundigt.

Resultat

 • Beskytter mod bremsestøv
 • Beskytter mod vejsalt
 • Hindrer at skidt sætter sig fast
 • Giver en smuk og blank overflade
 • Gør fælgen lettere at vaske
Behandling tilføjet
Bestil