Ditec® Glasbehandling - Ditec® DanmarkSpring til hovedindholdet

Ditec® Glasbehandling

En rude behandlet med Ditec® Glasbehandling bliver vand- og smudsafvisende og giver en meget bedre sigtbarhed når du kører i regn og mørke. Da vanddråber let glider af den behandlede rude i vinden, behøver forrudeviskerne heller ikke anvendes så ofte som før. Insekter og is fæstner ikke så let som på en ubehandlet rude og kan derfor let fjernes.

Pris efter anmodning

Om behandling

Vores Glasbehandling til bilens ruder har flere funktioner, hvoraf den vigtigste nok er at den bidrager til øget sikker ved kørsel i mørke.

En behandlet rude bliver hydrofobisk og smudsafvisende og samtidig giver den en meget bedre sigtbarhed ved kørsel i regn og mørke. Da behandlingen får vanddråber til at glide af glasset i fartvinden, behøver du  ikke længere at anvende vinduesviskerne så meget som tidligere. Insekter og is fæstner ikke så hårdt som på en ubehandlet rude og kan derfor let fjernes.

Vedligeholdelse: Kræver ingen særlig vedligeholdelse udover regelmæssig bilvask. Husk dog, at isskraberen og det mekaniske slid fra vinduesviskeren forkorter levetiden.

1) Vandafvisende
Ditec glasbehandling giver overfladen en større tæthed, hvilket gør ruden mere vand og smuds-afvisende. Dette er den mest holdbare behandling på markedet, men påvirkes naturligvis af kørselsmængden og brugen af vinduesviskere.

2) Sikker kørsel
Den vandafvisende overflade gør din kørsel mere sikker. Du ser bedre ud gennem forruden, når det regner, og du behøver ikke bruge forrudeviskerne så meget. Du vil også opleve mindre lysreflektioner, når du kører i mørket.

3) Lettere rengøring
En behandlet glasrude er lettere at vaske, fordi insekter, trafikfilm og snavs ikke klæber så hårdt.

Resultat

  • Bedre sigtbarhed
  • Lettere at rengøre
  • Vandafvisende
  • Øget sikkerhed ved kørsel i mørke
  • Insekter, trafikfilm og skidt får svært ved at fæstne
Behandling tilføjet
Bestil